Ziekte VS Hypotheek

Leestijd: 1 minuut (Geen zin om te lezen? Kijk dan bovenstaande video)

Heb jij te maken met een slechte gezondheid? Heb je bijvoorbeeld een hartinfarct gehad, of een herseninfarct of kanker? Dan denken veel mensen dat het niet mogelijk is om een hypotheek te krijgen, maar dat is niet waar!

Wat is er veranderd?

Er is heel veel veranderd. Vroeger was het zo dat je bij een hypotheek vaak ook een overlijdensrisicoverzekering af moest sluiten. Die verzekering zorgde er juist voor, dat het lastig was om de hypotheek in orde te krijgen. Immers, als jij een dergelijk ziektebeeld hebt of hebt gehad, dan zijn verzekeraars er niet happig op om jou te verzekeren. En doordat je die verzekering niet kon krijgen, lukte het ook niet om de hypotheek in orde te maken.

Verzekering niet meer verplicht

Daar zijn nu wijzigingen in geweest! Die verzekering, die is niet meer verplicht. Dus hoewel je ‘m misschien voor jezelf wel zou willen hebben, hangt het er niet meer vanaf dat je de hypotheek dan ook kunt krijgen.

Bekijk jouw opties!

Het is dus de moeite waard om je te laten informeren door een hypotheekadviseur, om jouw opties te bepalen! Want, misschien is er wel veel meer mogelijk dan dat jij ooit voor mogelijk had gehouden!

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bellen op 0318 555 484, een e-mail sturen naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl of kijk eens op ons YouTube kanaal voor meer informatie. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvies en bemiddeling. Wij werken voornamelijk online hetgeen efficiënt is, daardoor is onze prijs ook vriendelijk, maar we streven naar een persoonlijke omgang. Dat blijkt ook wel uit de reviews van onze klanten. U kunt ons ook een whatsapp bericht sturen via onze website, of plan hier jouw afspraak. Zien we je snel tijdens een kosteloos en vrijblijvend (online) gesprek?

Vorige post
Aflossingsvrije hypotheek nog steeds mogelijk!
Volgende post
Wat is een overbruggingskrediet?

Hypotheekadvies en regelen vanaf € 1.290,-

Binnen 24 uur jouw hypotheek aanvragen

Keuze uit 32 verschillende aanbieders

Onze review score

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp