Maximale hypotheek berekenen

Onze rekentool geeft enkel een indicatie. De daadwerkelijke berekening is afhankelijk van meerdere factoren. Ben je benieuwd naar een exacte berekening? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Dat kan vandaag nog!

Bereken eenvoudig wat je maximaal kunt lenen en wat de netto maandlasten worden.

Een persoonlijke hypotheekadviseur

Gebruik maken van ons gratis adviesgesprek voor een actuele berekening? Of direct een hypotheekaanvraag starten? Met prijzen vanaf € 1.290,- zijn we de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland. Neem snel contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij kunnen de actuele rente vandaag nog voor je vastzetten.

We zijn per mail altijd bereikbaar via en telefonisch zijn we op werkdagen van 08:00 tot 18:00 te bereiken. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Utrechtsestraatweg 151 Rhenen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Naam
1. Voorbereiding

De eerste contacten zijn gelegd, je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Dit dossier kan je gaan vullen met allerlei gegevens en documenten die wij nodig hebben voor een goed advies.

2. Persoonlijk advies

Één van onze experts gaat met de informatie aan de slag. We maken een afspraak op kantoor of digitaal om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Daaruit volgt een advies op maat. Hiermee kan je bewust een keuze maken voor een hypotheek.

3. Afronding

We vragen de hypotheek aan bij de geldverstrekker. Begeleiden het gehele proces en doen alles wat nodig is om de beoordeling van jouw hypotheekdossier zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. We blijven er bovenop zitten totdat je hypotheek finaal akkoord is en je naar de notaris kunt!

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp