Advies

Ga je een huis kopen en heb je hypotheekadvies nodig? Logisch dat je benieuwd bent naar wat je allemaal te wachten staat. Wij nemen alles met je door en vertellen precies wat je kan verwachten. Vanaf het eerste contactmoment tot aan het ondertekenen van jouw definitieve hypotheekofferte leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

Wat bespreken we tijdens het 1e hypotheekadviesgesprek?

Als je een hypotheek gaat afsluiten, wil je wel weten wat je te wachten staat. Dit bespreken we allemaal tijdens het 1e gesprek met ons. Je komt van A tot Z te weten wat wij allemaal nodig hebben en wat je natuurlijk kan verwachten van het hele proces. Je ontvangt een link waarmee ingelogd kan worden bij jouw persoonlijke (goed beveiligde) hypotheek-omgeving. Daar kun je alle persoonlijke informatie met ons delen.

Privacy gewaarborgd

Alle informatie die je met ons deelt is natuurlijk vertrouwelijk. Wij garanderen dan ook uiteraard dat wij hier zeer zorgvuldig mee omgaan. Tegenwoordig werken wij, net zoals velen, het liefst online. Om die reden verwerken wij ook alle persoonsgegevens online. Deel je deze informatie toch liever per post of wens je papieren te overhandigen op ons kantoor? Dat is uiteraard geen enkel probleem, maar, omdat dit ons extra tijd kost brengen we hier wel extra kosten voor in rekening.

Persoonlijk hypotheekadvies & optimale begeleiding

Een hypotheek afsluiten is niet zo simpel als het kopen van een broodje, daarom controleren wij alle ingevulde gegevens grondig en bekijken we of ze op de juiste manier zijn ingevuld. Is alles akkoord? Dan wijzen wij een persoonlijke adviseur aan je toe.

Met deze adviseur doorloop je het gehele proces, waarbij alle vragen aan ons gesteld mogen worden. Ook houdt de adviseur rekening met de actuele wet- en regelgeving zodat jouw hypotheek (fiscaal) goed in elkaar steekt. Daarnaast is het maatwerk dus ons advies past altijd bij jouw wensen en eisen. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding, maar wel tegen een aantrekkelijk online tarief!

Bereken eenvoudig wat je maximaal kunt lenen en wat de netto maandlasten worden.

Onze rekentool geeft enkel een indicatie. De daadwerkelijke berekening is afhankelijk van meerdere factoren. Ben je benieuwd naar een exacte berekening? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Hypotheek advieskosten

Voor het hypotheekadvies en het regelen van jouw hypotheek betaal jij ons € 1.290,-. Hiervoor krijg je een ervaren vaste persoonlijke adviseur toegewezen, die samen met een back-officemedewerker jouw dossier zal beheren. Besluit je om alleen van ons advies gebruik te maken? Dan kost dit slechts € 390,-.

Als je kiest voor een geldverstrekker waar wij via een serviceprovider mee werken, dan wordt er een toeslag van € 250,- berekend. Jouw hypotheek advieskosten kunnen dus verschillen. We vermelden dit altijd voordat je ons een opdracht geeft.

De betaling van de hypotheek advieskosten verloopt in twee termijnen. Je betaalt € 390,- voordat we jouw documenten doorsturen naar de geldverstrekker en je betaalt de 2e termijn van € 900,- ten tijde van het transport dat via de notaris verloopt.

Een hypotheek afsluiten + extra diensten

Naast online een hypotheek afsluiten en het geven van hypotheekadvies, kunnen wij nog meer voor je regelen. Wij verzorgen:

  • Een bankgarantie, omdat de verkoper hierom vraagt. Wij regelen dit voor slechts € 275,- inclusief de kosten van de geldverstrekker;
  • Wijzigingen op verzoek van de klant, doorvoeren in een uitgebrachte offerte voor € 150,-;
  • Een desktop waardebepaling regelen wij voor € 110,-;
  • Inkomensverklaring voor zelfstandig ondernemer € 200,-;
  • Het doorsturen van alle door u gekozen stukken naar de notaris, gratis!

Onze online hypotheekverstrekkers

Je bent vast benieuwd met welke hypotheekverstrekkers wij samenwerken. Dit zijn onder meer de bekende banken en andere betrouwbare geldverstrekkers. Wij werken onder andere met: ABN AMRO BANK, Aegon, ASR Hypotheken, Obvion, Nationale Nederlanden, ING Bank, Florius hypotheken, NIBC Direct en Rabobank.

Ook kun je via ons een hypotheek aanvragen bij Allianz, Argenta, Attens, BijBouwe, BLG Wonen, De Nederlandse verhuurhypotheken, Centraal Beheer, Clarian Wonen, HollandWoont, Hypotrust, IQWoon, Lloyds Bank, Merius, Robuust Hypotheken, Syntrus Achmea, Tulp Hypotheken en VENN Hypotheken en Woonfonds. Kies je voor één van deze banken, dan zijn de kosten € 990,- voor advies en bemiddeling.

Hypotheek afsluiten bij serviceproviders

Steeds meer (online) hypotheekverstrekkers gaan over op het uitbesteden van het hypotheektraject via gecentraliseerde kantoren, de zogenoemde serviceproviders. Deze kantoren brengen soms kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte en het verwerken van een hypotheekdossier. Deze kosten berekenen wij door aan onze klanten.

De hypotheekadvies- en bemiddelingskosten komen uit op € 1.340,- als de hypotheek wordt aangevraagd bij Argenta hypotheken, Lot Hypotheken, MUNT hypotheken, Vista hypotheken en WoonNu. En voor een hypotheek voor een verhuurd huis bij Dynamic Verhuurhypotheek en SolidBriq verhuurhypotheek.

Natuurlijk heeft het kosteloze kanaal de voorkeur, dan geldt het tarief van € 1.290,-. Alleen in uitzonderingssituaties moeten we soms uitwijken naar een serviceprovider die wel dossierkosten van € 350,- rekent. Je wordt altijd vooraf geïnformeerd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een hypotheek afsluiten met een persoonlijke adviseur, tegen online kosten? Raadpleeg ons!

Wat jouw vraag ook is en welk hypotheekadvies je ook wenst, wij helpen je verder. Een niet gestelde vraag is een gemiste kans, dus maak een belafspraak door te klikken op onderstaande button en wij helpen u snel en efficiënt!

Portret Sterre van der Voort
Menu
× Stel je vraag via WhatsApp