Over ons

Hallo! Wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Logisch ook, je wilt immers weten met wie je te maken hebt wanneer je voor zo’n belangrijke beslissing staat.

Neem contact op
Naam
annuìteitenhypotheekversusandereleenvormen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Mevrouw de Hypotheekadviseur een onderdeel is van CVS Hypotheken. Waarom? CVS Hypotheken is een full-service bureau voor hypotheekadvies en -bemiddeling, opgericht in 2004 in Veenendaal.

We hebben al jarenlang ervaring met het geven van advies en het bemiddelen voor de hypotheek die bij jou past, niet geheel onbelangrijk wanneer je een mooie nieuwe stap wenst aan te gaan.

We zijn begonnen met Mevrouw de Hypotheekadviseur om onze diensten aan te vullen. Het overgrote deel van de Nederlandse consumenten koopt al regelmatig producten online, waarom zouden we dit dan niet ook doen met hypotheekadvies en -bemiddeling was onze vraag.

In 2020 zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw gebouwd duurzaam kantoorpand.

Cliënten en geïnteresseerden bezoeken ons kantoor met regelmaat persoonlijk, maar ook spreken wij een groot deel van onze cliënten online via teams.

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij jou ook echt de aandacht en tijd kunnen schenken waar je recht op hebt.

De hypotheek is de grootste maandelijks terugkerende kostenpost. Wij willen dat er zorg en aandacht wordt besteed aan zowel de hypotheek als de persoon die de hypotheek aangaat.

Doordat we ver zijn doorontwikkeld in het automatiseren van processen, kan het hele proces van het eerste kennismakingsgesprek tot dat alles bij de notaris ligt zeer efficiënt verlopen, zonder dat we de persoonlijke kant uit het oog verliezen.

Natuurlijk kunnen we dat alleen met medewerking van onze cliënten en een tomeloze inzet van onze mensen. Samen werken we iedere dag aan degelijk en goed hypotheekadvies en een op maat gesneden hypotheek. En dat alles voor een zeer vriendelijke prijs.

Probeer het zelf! En maak een vrijblijvende afspraak, de kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Advies van Mevrouw de hypotheekadviseur

Wanneer de hypotheekhoogte, vorm(en) en geldverstrekker bekend zijn, omdat we dit tot in detail met jou besproken hebben, verzorgen wij de aanvraag en begeleiden en controleren wij het gehele proces tot en met de notaris.

Geld uitgeven doen de meeste mensen niet graag. Daarom bieden wij deze online dienst aan tegen een zeer concurrerende prijs. Dat kunnen wij op deze manier aanbieden omdat wij zeer efficiënt werken en jij daar ook zelf jouw steentje aan bijdraagt door de juiste persoonlijke gegevens aan te leveren binnen het aanvraagproces.

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je gewoon een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor voeren met de adviseur die jouw hypotheek gaat regelen. Wil je dat niet? Geen probleem, met een telefoon en het internet kunnen we natuurlijk ook van alles voor je betekenen, lekker makkelijk. Door middel van het contact kunnen wij je van een advies voorzien dat aansluit op jouw wensen en doelstellingen.

Hebben we alle persoonlijke informatie van jou en weten we wat je wensen en doelstellingen zijn? Dan gaan wij als je ‘personal shopper’ aan het werk, waarbij we op zoek gaan naar de juiste match. Binnen de bij ons aangesloten 20 aanbieders, zoeken wij de hypotheek, lening vorm(en) en geldverstrekker die aansluit bij jouw eisen, wensen en doelen.

Waar kunnen we je nog meer mee van dienst zijn?

Hypotheekvormen

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je terecht voor een annuïteiten, lineaire en een aflossingsvrije hypotheek. Ook combinaties van deze drie vormen zijn mogelijk. Klik op lees meer voor details over deze hypotheekvormen.

Verzekeringen

Om ervoor te zorgen dat je prettig kunt blijven wonen na een financiële tegenvaller, bijvoorbeeld doordat je arbeidsongeschikt raakt, laten we je zien wat hier de gevolgen van kunnen zijn en bieden wij jou vervolgens een passende oplossing.

Nieuws & updates

Uiteraard houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Mevrouw de Hypotheekadviseur en in de financiële markt. Klik op lees meer voor de laatste nieuwtjes en actualiteiten.

Bereken eenvoudig wat je maximaal kunt lenen en wat de netto maandlasten worden.

Onze rekentool geeft enkel een indicatie. De daadwerkelijke berekening is afhankelijk van meerdere factoren. Ben je benieuwd naar een exacte berekening? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp