Zo blij als een paard zijn wij, we worden bedolven met renteverlagingen!

Deze week in de spotlight

De Munt Simpel overstap hypotheek. Uitgeroepen tot hypotheekproduct van het jaar 2018 en bij ons verkrijgbaar!

Deze hypotheek is speciaal voor mensen die willen oversluiten, zonder al te veel gedoe. Er is geen loonstrook en werkgeversverklaring nodig, een uitdraai van UWV is voldoende. Als het hypotheekbedrag minder is dan 90% van de waarde van de woning, dan is er ook geen dure taxatie vereist. Een Calcasa waardebepaling van slechts een paar tientjes is dan voldoende.

Voor wie is deze hypotheek geschikt?

– Voor mensen die de huidige hypotheek willen oversluiten zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
– De huidige hypotheek loopt minimaal 5 jaar
– Het onderpand wijzigt niet
– De aanvrager in de woning blijft wonen
– De hoofdsom blijft gelijk, of + de kosten voor boete-, notaris-, afsluit en advieskosten
– De aanvrager heeft een inkomen uit loondienst of pensioen

Er geldt bij dit product geen maximale leeftijd, de hypotheek moet minimaal € 75.000,- bedragen en maximaal € 1.000.000,-.

De lening mag aflossingsvrij zijn, tot 50% van de waarde van de woning. De lening mag ook annuïtair of lineair aflopend zijn. Uiteraard is een combinatie van deze soorten mogelijk.

Tijdens de looptijd mag je boetevrij aflossen met eigen geld en kom je door aflossing in een betere verhouding te staan tot de waarde van het onderpand. Op dat moment behoor je dan thuis in een lagere renterisicoklasse waardoor je rente automatisch naar beneden wordt bijgesteld.

De woning moet wel tenminste € 100.000,- waard zijn wil je voor deze hypotheek in aanmerking komen. Het aanbod dat gedaan wordt is 3 maanden geldig, hetgeen ruim voldoende is om de lopende hypotheek over te sluiten.

Naast gunstige voorwaarden en de mogelijkheid om over te stappen zonder al te veel gedoe, heeft Munt Hypotheken ook een uitstekende rente. Stel je woning is € 425.000,- waard op dit moment en de hypotheek die erop rust is € 200.000,- aflossingsvrij, wanneer je dat zo wilt laten kan dat, daarvoor betaal je een rentepercentage van 2,04% voor 10 jaar vast. Dat is een bruto maandlast van € 340,-. Zet je de rente 15 jaar vast, dan is het tarief 2,4% waardoor de bruto maandlast uitkomt op € 400,- per maand. Wil je de rente 25 jaar vastzetten, dan is het tarief 2,61% waardoor de bruto maandlast gedurende 25 jaar neerkomt op € 435,-.

Meer weten? Bel 0318 555 484 of mail naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl

Vorige post
De mensen van wie ik het huis koop willen pas over 8 maanden verhuizen
Volgende post
Je bent in de bloei van je leven.

Hypotheekadvies en regelen vanaf €990,-

Binnen 24 uur jouw hypotheek aanvragen

Keuze uit 32 verschillende aanbieders

Onze review score

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp