Hypotheekadviseur Maarn

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare hypotheekadviseur in Maarn? Dan ben je bij Mevrouw de Hypotheekadviseur aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van hypotheekadviezen in Maarn. Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kun je terecht voor het aanvragen van een annuïteiten, lineaire of aflossingsvrije hypotheek. Daarnaast ondersteunen wij cliënten bij het oversluiten van bestaande hypotheken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de kosten zijn van een hypotheekadviseur in Maarn? Lees dan snel verder.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Maarn

Mevrouw de Hypotheekadviseur is een onafhankelijke hypotheekadviseur in Maarn en maakt onderdeel uit van CVS Hypotheken. Wij hebben ruime ervaring met het geven van advies en het bemiddelen in hypotheken. Met grote regelmaat worden wij op ons hoofdkantoor bezocht door cliënten en geïnteresseerden voor een hypotheek in Maarn. Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, krijg jij de aandacht en tijd waar je recht op hebt.

Hypotheek aanvragen Maarn

Of je nu een nieuw huis wilt kopen of op zoek bent naar je eerste starterswoning, Mevrouw de Hypotheekadviseur ondersteunt je graag met het aanvragen van een hypotheek in Maarn. Wij vertellen je wat er allemaal komt kijken bij een hypotheek aanvragen in Maarn. Zo brengen wij in kaart hoeveel geld je kunt lenen, welke kosten je kunt verwachten bij het aankopen van een woning en welke hypotheekvorm geschikt is voor jouw situatie. Mevrouw de Hypotheekadviseur zorgt ervoor dat jouw hypotheek aanvraag in Maarn voorspoedig en zonder belemmeringen verloopt.

Hypotheek oversluiten Maarn

Wanneer je al over een woning beschikt die je niet wilt verkopen, kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Een hypotheek oversluiten in Maarn betekent dat de huidige hypotheek afgelost wordt en je een nieuwe hypotheek afsluit. Dit kan zowel tijdens de rentevaste periode als het einde hiervan. Het oversluiten van een hypotheek wordt voornamelijk gedaan wanneer iemand ergens anders een lagere hypotheekrente heeft gezien, waardoor het voordeliger is om bij een andere geldverstrekker een hypotheek af te sluiten. Wil jij een hypotheek oversluiten in Maarn? Ook dan staat Mevrouw de Hypotheekadviseur klaar om jou te helpen.

Kosten hypotheekadviseur Maarn

Wil jij een hypotheek aanvragen in Maarn? Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je dit zeer voordelig doen. De kosten van het eerste kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening!

Wanneer we overgaan op het daadwerkelijk geven van advies en bemiddeling, betaal je eenmalig €990,-. Hiervoor krijg je een persoonlijke expert toegewezen die je bijstaat tijdens het gehele proces. Dit is niet verplicht: kom je alleen voor advies, dan betaal je hier slechts €390,- voor.

Je betaalt bovendien geen extra kosten als je een hypotheek kiest die afkomstig is van één van onze goede relaties. Moet het aanvraagproces verlopen via één van onze serviceproviders, omdat de geldverstrekker zo werkt, dan berekenen wij hier een toeslag van €350,- voor. Dit geldt voor de geldverstrekkers Argenta, Lot hypotheken, Munt hypotheken, Vista en WoonNu.

Naast de advies- en afhandelingskosten betaal je taxatie- en notariskosten. Daarnaast kan het zijn dat je wanneer je de hypotheek wil oversluiten, je een vergoeding moet betalen voor het vervroegd aflossen van jouw huidige hypotheek.

Vragen? Neem contact op!

Mocht jij op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in Maarn, neem dan gerust contact op. Op werkdagen zijn wij van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar per mail of telefoon. Wij helpen je graag verder met het aanvragen of oversluiten van jouw hypotheek.

Neem contact op
Naam

Bereken eenvoudig wat je maximaal kunt lenen en wat de netto maandlasten worden.

Onze rekentool geeft enkel een indicatie. De daadwerkelijke berekening is afhankelijk van meerdere factoren. Ben je benieuwd naar een exacte berekening? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp