Even voorstellen: ik ben Sterre!

Portret Sterre van der Voort

Leestijd: 3 minuten.

Mijn naam is Sterre van der Voort, en ik ben al meer dan een jaar werkzaam als marketeer bij Mevrouw de Hypotheekadviseur! Ik kwam binnen zonder enige kennis over de wereld van hypotheken en financiën, maar ik wist wél wat van marketing.

Mijn taak is vooral verantwoordelijk zijn voor alle social media output, advertenties, artikelen op de website en het bijhouden van de websites. Ook ben ik degene die meestal reageert op de prachtige recensies die klanten achter laten, en op alle vragen die via social media-kanalen gesteld worden. Ook neem ik sporadisch de telefoon op, dus misschien heb je mij wel een keertje gesproken.

Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid de ik krijg in mijn werk. Dit samen met de fijne werksfeer, mogelijkheden om te ontwikkelen en de creativiteit binnen het vakgebied maken samen dat ik het onwijs naar mijn zin heb bij Christiene op kantoor! Ook vind ik deze sector enorm interessant en ben ik blij dat ik elke week weer wat nieuws leer.

Ik kom uit Veenendaal en woon op mezelf in Ede. Na de zomer begin ik aan het laatste jaar van de Bachelor Creative Business aan de Hogeschool Utrecht, en afgelopen winter heb ik een tijdje in Valencia gezeten voor mijn opleiding. In mijn vrije tijd hou ik van koken en bakken, terrasjes pakken met vrienden en creatief bezig zijn.

Wat leuk dat je even de tijd nam om mij te leren kennen, wellicht tot snel!

Vorige post
Heb jij een (deels) aflossingsvrije hypotheek? Dan moet je dit weten
Volgende post
Word ambassadeur van Mevrouw de Hypotheekadviseur!

Hypotheekadvies en regelen vanaf € 1.290,-

Binnen 24 uur jouw hypotheek aanvragen

Keuze uit 32 verschillende aanbieders

Onze review score

Menu
× Stel je vraag via WhatsApp